Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En son med medarbetare i sin blogg besökte dessa vänner som nu är i fara. Ni som har en relation med Gud hjälp mig att bedja för dem!


Pastorsfamilj i fara.


Tidigare berättades om den dramatiska händelsen där väpnade pro-ryska terrorister tog över Word of Life Donetsks kyrka. Det som vi då inte kände till och som inte framkom i texten, var hur dessa terrorister några dagar tidigare hade ankommit byggnaden med vapen för att få tag i pastor Leonid Padun och hans familj. På grund av detta tvingades familjen Padun fly från Donetsk för att komma i säkerhet.

Dessa älskade vänner

som en son och hans blogg

besökt är nu fara och jag

är i djup nöd för dem och

dem de försöker hjälpa




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-08-18 12:20



Bookmark and Share


    maija tuori

Fruktansfärd ,så klart att jag ska be för denna familj ....kraaaam
2014-08-22

  mare VIP
Tack att du delar med
dig detta, bönen för kristna
som är under attack
fortsätter.......
2014-08-19

  kjell-åke bearfoot VIP
De goda ger ett plåster
får tillbaks en kula

Korset är deras monster
tvunget att bäras som godhetens mula
2014-08-19

  walborg
Delar Dina böner Bibbi!!
2014-08-19

  anits VIP
Står med dig i detta!
2014-08-18

  louisegirl
Tänker på dom <3
2014-08-18

    ej medlem längre
Tänder ljus å beder!
2014-08-18

  ResenärGenomLivet VIP
Står med dej...
2014-08-18

    ej medlem längre
Ok, människor lider överallt, vi skall tänka på dem har det svårt.
2014-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP