Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Passagens chatt

Jag minns på 90-talet
då jag brukade skolka ifrån mattelektion
Och logga in på högskolans bibliotek
Gå in på passagens chatt
Där träffades vi alla magiker, musiker och andra hippies
Jag blir smått nostalgisk då jag tänker på den tiden




Fri vers av Frajberg VIP
Läst 130 gånger
Publicerad 2014-08-19 13:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP