Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Italienskan

Hon målade tavlor och jag skrev musik
Vi träffades under en kort tid och hon glömde bort mig
Men jag glömde aldrig bort henne
Inte heller kunde jag glömma hennes farfar som stred för Mussolini
Eller hennes farmors goda hemmagjorda pasta
Nu sitter jag här i en lägenhet i en liten stad i Sverige och lyssnar på italiensk musik
Hon har blockat mig på facebook förmodligen för hon har ny pojkvän som är avundsjuk eller så skiter jag hon bara i mig
Nåväl, jag fortsätter äta pizza som är bakad av en kurdisk pizzabagare
Och precis som många andra längtar jag till Italien...




Fri vers av Frajberg VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-08-19 13:51



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Min svärfar var krigsfånge hos italienarna i dåvarande Abessinien.
2014-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP