Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nyhetens behag

en ny tvbänk skulle kosta oss fyratusen
men barnen behövde andra saker

så vi möblerade om i stället
och allt

allt



blev som nytt ett tag




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 432 gånger
Publicerad 2004-08-30 18:09



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
om är bra att göra när kartan blivit för tummad o nött
2004-09-06

    Agneta VIP
man ska göra i ett förhållande? Möblera om... så kanske man inte behöver separera.... Gillar denna och tolkar in mer än vad du kanske tänkt...
2004-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP