Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångesten

Du, du bara finns där
från ingenstans

vill inte, orkar inte
önskar du inte fanns

blundar , vill sova
inte känna dig

gå , släpp taget
lämna mig

hatar dig, det gör alla
du hälsar på

hatar, hatar
hatar dig så !

 



 



 

 

 

 

 

 






Fri vers av Tanja H
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-25 20:12



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Orden känns och berör!
2014-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Tanja H
Tanja H