Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blommor bör alltid flyga

Blomkrukan flyger genom fönstret, den behöver lite frihet

Keramiken krossas bra mot asfalten. Marken måste också få känna sig pyntad och fin. Luften doftar nuförtiden mest fukt, då borde benen fästa bra i marken.

Jag ska bara ligga på asfalten och spricka klart lite först.




Fri vers av Mian
Läst 364 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-08-25 01:26



Bookmark and Share


    Jim Friberg VIP
Vilken surrealistisk närvaro i texten!
2014-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Mian
Mian