Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fortsätter skriva om lilla Sweden och alla STORA problem som belägrat sig här


I lilla Sverige land

Bränderna de fortsätter
i lilla Sverige land
politiker bär ansvaret
en kostnad för var brand

Ständigt folk som bråkar
i lilla Sverige land
förstörelsen är synlig
det sjunker som timglas sand

Smygförändring pågår
något sker bakom fasad
svenska folket tvingas till det
diktatur gör ingen glad




mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-08-25 14:31



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så sant.
2014-08-28
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP