Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Geni

Han är ett stort geni
Men han är totallt jävla galen




Fri vers av Frajberg VIP
Läst 138 gånger
Publicerad 2014-08-25 14:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP