Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns ingen som någonsin har levt före mig

Varför måste jag få veta allt?
Det kanske är mitt eget fall
Men jag undrar ibland varför du berättar om alla dina problem för mig
Jag är lugn och du är naiv
Varför måste jag få veta precis allt om dina känslor?
Jag kan inte vara bror, far och son på en och samma gång
Åh vad jag är trött på min trygga fasad
Får lust att ropa och skrika ut allt som någonsin hänt mig
Det händer aldrig att jag bryter ihop istället sover jag
Och vaknar och äter mig full på natten med knäckebrödsrester på golvet
Varför måste jag få veta precis allting?




Fri vers av Frajberg VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-25 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP