Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ur psykologens anteckningsblock


din profil

förundrar mig
väcker kittlande tankar





av evig leda




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 448 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-08-30 19:45



Bookmark and Share


  aol
få rader men sa mycke bravot
2008-01-17

    Idun 1
slut, en stark vändning i denna dikt.

2004-09-02

  Martin VIP
som sagt var! Vid denna menings slut har jag redan skrivit fler ord än du i din text, ändå lyckas du säga så mycket mer! Dräpande enkel westlundare som går i små, snabba vågor...
2004-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP