Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag lägger ner min säd

Jag lägger ner min säd
i dina djupa fåror
två tomma händer
och något som knirrar
sådär lagom irriterande

Det är nog gummit
i stövlarna som styvnat
som vårtan på din näsa
och strået däruti

Jag minns särskilt väl dina tänder
tandköttet som dragit sig tillbaka
och deras rysliga lutning utåt...
som om du vore väldigt gammal
kanske nästan senil
men det var du inte
du var fertil och bara lite berusad

Jag tänkte att du kanske var perverterad
ja störd på något sjukligt vis
och kanske ollade du den där kycklingsalladen
med fläbbiga läppar av flens
usch, jag tyckte jag kände smaken av slarvigt skrev

En släng av den skeva sleven
det var orden
när du nöp till, med din vassa lilla nagel
och skor i strl 36

Jag tyckte att dina höfter var rätt trista
med en smak av makadamm
ja hela du hade en lite bitter look
En möglig doft av girighet
eller rentav ondska
den där...
viljestyrkan
usch vad den skrämde och äcklade mig
när du kom åkande med din bränsesnåla passat

Med dina färger borde du aldrig klä dig i bruna kjolar
helt seriöst, det gjorde ont att se
Det var säkert det som fick mig att börja heila okontrollerat
mitt huvud sprack vid åsynen
jag slutade vara människa och valde hatet
socialkonservativt.

Men du, det är tur att vi aldrig låg med varandra
vi har ju ändå en fin vänskap, eller i alla fall någon slags kontakt
via facebook, där vi kan låtsas vara vänner
fastän vi egentligen bara irriterar oss på
att vi inte kan få det där
av varandra, som vi nu så jävla gärna vill ha
om vi bara visste vad...





Fri vers (Fri form) av Jordgubbsodlare
Läst 422 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-08-28 20:04



Bookmark and Share


  Schizooliza
Du är för härlig o denna skrivform är din helt absolut mest genialt bästa. Tvära kast mellan motsatser o man får tänka till bland de snabba bilderna mdu illustrerar fram inom en. Med både svart humor, distans samt äkta allvar med känslor som ändå känns äkta som en råd tråd rakt igenom. Bravo pojk!!!:))
2014-11-01

  Annika Persson
Ut med språket, du talar i gåtor om ett konkret innehåll. Det kan bli ett intressant drama, vem, vad, när, hur, varför.
2014-08-28

    ej medlem längre
En härligt berättande text och kring vänskapens baksida. Detaljrikt för du texten framåt och metaforerna står som spön i backen och en favorit måste bli "Det är nog gummit i stövlarna som styvnat som vårtan på din näsa"
En härlig comeback och visst kliver du bara in, så där, i hetluften.

2014-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Jordgubbsodlare
Jordgubbsodlare