Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skapartidens skönhet

Kvällen har passerat
natten tagit vid
tystnadens skönhet
fyller själ med frid
framför mig på bädden
vilar tomma blad
väntar på att fyllas
skriver rad på rad..
minuterna försvinner
som timglasets sand
ser gryningen gnugga
ögonen vid rand..




mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-08-30 10:38



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!
2014-08-30
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP