Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Listan kan göras lång......på alla orättvisor hemskheter som pågår... Skattebetalarna är slavar vi ska hålla käft, och jobba på, politikerna: tro inte att ni ska få!


Sanningen om lilla Sweden!

Bostäderna bara försvinner
så när studenter behöver boende
finns det knappt några att finna
läste att man nu måste använda gamla
bussar som boende....skam!
medan folk som kommer till vårt land
får bo i slott herrgård hotell pensionat
med service dygnet runt...
sen har vi ETT ex om Irene Eriksson, 71
hon har nu börjat tigga...
hennes pension räcker inte till...skam!
hon är bara EN av MÅNGA!
SKITPOLITIKER!!!
de trampar på sveriges pensionärer
de trampar på svenska ungdomar
de trampar sönder vårt välfärdsland
och hånskrattar oss rakt i ansiktet!
medan andra som kommer hit får serverat
på stora generösa guldfat...
politikerna är ändå inte nöjda
de tycker vi ska plocka sönder landet ännu mer!
Stollar säger jag, men behövs ord!?!
sanningen syns i deras spår...
landet Sweden har kracklerat
i allt för många år...
nu ska jag läsa boken:
Låt mig få städa klart!
om kommunister, kryptokommunister
och antikommunister
av Kjell Albin Abrahamson





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-08-30 16:03



Bookmark and Share


  Amore immortalis
Dina tankar är sanna. Sådana fria själsar som också jag vågar vara, bär skottpris från staten
2014-09-29

  Bibbi VIP
Så sant.
2014-08-30

  Larz Gustafsson VIP
I Thailand får man som utlänning inte jobba eftersom Thailands regering anser att thailändarna först och främst ska beredas arbetstillfällen.
2014-08-30
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP