Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min sista sång

Jag känner så mycket just nu
när Hjärter Dams sista sång går på repeat.
Och jag minns tider som jag nästan hade glömt bort.
Eller kanske förträngt.
Tusentals känslor som väcks till liv
minnen av en tid lika lycklig som olycklig.
Jag önskar att jag hade svaret på alla frågor
då skulle jag slippa fråga dig om du minns vad som hände sen.
När vi gick skilda vägar och aldrig träffades igen.
Och jag undrar varför jag ska känna smärta
för något som hände för många år sen.
Jag undrar varför tiden gick så fort
\"jag ville bara va med dig\"
och jag trodde att jag aldrig mer skulle känna så igen
men jag kom på en sak idag: jag vill fortfarande det
\"bara va med dig\".
En omöjlighet.

Jag skulle aldrig släppa taget om jag bara vågat va
den jag är idag, så pass mogen att jag vet
jag är så mycket mer än vad jag tror.
Och tusen ord kan inte beskriva
hur det känns att vara utan dig, en dag igen.

Jag sa att jag kom över allt som hände och att allt blev bra igen.
Men jag ska sluta ljuga för mig själv och alla andra med
och säga som det är, att aldrig kommer jag att glömma dig.
Din bild kommer alltid väcka hundratals minnen till liv
känslor som gör ont att kännas vid.

Tanken på en värld utan dig blir till kaos och panik men vad spelar det för roll du minns nog inte
mig. Och även om du skulle göra det, så är jag nog inte det för dig som du är för mig. En dröm
som alltid lever kvar.

Men det gör bara ont när jag lyssnar på musik
så 100 % av mitt liv kommer påminna om dig.
Ajdå, jag är såld men vad spelar det för roll.
Jag rockar loss som alltid förr och när bilen rullar in
i mammas barndomsstad
då skänker jag en tanke till dig.




Fri vers av Cecilia H
Läst 267 gånger
Publicerad 2006-04-01 16:00



Bookmark and Share


  Dan Linder
Stämningsfullt och lätt att ryckas med i... jag tycker det går att höra Lars W mellan raderna. Sedan tycker jag du gott kan sudda bort ingressen, den som börjar med "denna är inget underverk men..." Du behöver inte ursäkta dig, förminska inte känslan du hade när du skrev den. Den kommer från dig.
2006-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Cecilia H
Cecilia H