Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ruta # två [i Ring]

 




de lyckades trycka in ringen i rutan

dock ingalunda lirka in rutan i ringen

för hörnen hamnade skamlöst utanför;

fick de förtrytsamt kapa av, böja till




till slut var man tillbaka på ruta ett :

den cirkel som gick från Gamla Stan

via Stureplan och direkt i fängelse

utan att få ta hotellfönstren med sig in

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-08-31 17:39



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
En bra idé du! :) Borde bli kontentan av dessa ingredienser (men jag kom aldrig så långt så jag såg spelplanen rund).
2014-08-31

  Nanna X
en rund Monopolspelplan?
2014-08-31
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP