Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarens eviga dagar

I det gröna gräsets morgondagg

springer vi och kastar plagg efter plagg

njuter av solens strålar lyssnar till vindens melodi

beundrar grönskan och en natur i skön harmoni

äter smultron samlade på ett strå

och minns hur vi alla varit små

ser ystra kalvar som leker i hagar

inget är som sommarens eviga dagar




Fri vers av Berra Bäver
Läst 527 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-01 05:07



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Få saker är i sanning
liksom en rörandes stanning
där äggets gula är lik solen
med det sticker ej under stolen
och vitan molnens massa
känslor lika knivar vassa
folket syns som ren bemanning
2014-09-01

  Tobias Haglund
Mysig och fin sommardikt!
2014-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver