Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förtvivlad

Är så arg så jag vill gråta

kanske det inte hjälper

Är så förtvivlad så jag vill skrika

kanske det inte hjälper

Vill somna och slippa tänka

kanske det inte hjälper

Eller så känns allt annorlunda när jag vaknar

hoppas...

 




Fri vers av Tanja H
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-01 19:03



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark känsla som berör!
2014-09-03

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!
2014-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Tanja H
Tanja H