Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
deja-vu-känsla, efter att ha sett ett tidigt avsnitt av I Love Lucy, där hon frivilligt har stängt in sig i vad hon kallar "a human pressure cooker"


Ruta # ett [i kabinett]




Hon kliver in i skåpet

in the steam cabinet,

sätter sig och stänger

så kroppen försvinner



Fram kikar blott huvudet

ur hålet som sluter tätt;

tycks för pojken groteskt

som aldrig liknande sett



Mammas huvud dock säger

att bara skönt svetten rinner

därinne i hettan på nåt sätt

ur mystiskt inkapslat fläsk

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 237 gånger
Publicerad 2014-09-02 00:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP