Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Även du försvann

Vill hålla dig i handen

kan inte låta bli

just där du sitter

sen släppa dig fri

dom ljuvaste färger

så vacker du är

men du lilla fjäril

du flög din väg

varför allt ut i sanden rann?

precis som min vän

även du försvann...

 




Fri vers av Tanja H
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-02 20:31



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Berör i vemodston..kram till dig!
2014-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Tanja H
Tanja H