Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hela livet blev en saknad

Min mask har börjat flagna
beigt stjärnstoft på min jackärm
som ett glittrande bevis på att jag längtar hem

Hem

Solen skiner över mitt lilla samhälle
och sätter mina ögon i brand
svart kol på mina fingertoppar

salt, flytande glöd, kall lava

jag drar i träden
försöker bränna löven
med flammor som förvränger synen

och skapar nya ärr på mina kinder

MEN VARFÖR BLIR DET ALDRIG HÖST
JAG GÖR
ALLT
JAG
KAN

så levande, lysande, grönt dagg
så levande, så bissart, osmakligt vackert
så levande, och det hånar mig

Solen skiner över mitt lilla samhälle
och regnet som jag alltid har väntat på
kommer aldrig för släcka elden




Fri vers av sextonförevigt
Läst 343 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-09-04 10:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sextonförevigt
sextonförevigt