Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja fy fan så pinsamt. Erkänner bara för dig ;-)


Gråter i duschen

 

Gråter i duschen en stund
I tysthet och skäms som en hund
Gråter i duschen för säkerhets skull
Så fånigt att lipa för gods och gull
Gråter i duschen och snyter mig
Blinkar åt spegeln sen, och ler
Ler och blir varm när jag tänker på dig
Tillsammans står vi när det skiter sig
Hur kan jag tvivla på vår grej?
Gråten i duschen har runnit ner
Nu trillar det inga tårar mer
Jag vet ju, det kommer att ordna sig
Och jag ler när jag tänker på dig




Bunden vers av Solitaire VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-09-06 20:30



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en text som ställer mig i funderingar; varför vill diktarjaget dölja tårarna?


2014-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Solitaire
Solitaire VIP