Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag saknar dig innan du dött...


I väntan (en stund på jorden)

slutna händer
tårarna som rinner
orden

rädslan
att säga farväl
lyser in dina
smala pupiller

och här sitter vi

återvändsgränd
en rastlös väntan
alla de tysta orden
minnen

kärleken




Fri vers (Fri form) av Fredric
Läst 144 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-06 22:16



Bookmark and Share


  walborg
starkt
2014-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric