Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att välja döden

Det är lätt att välja döden

när man inte är döende




Fri vers (Fri form) av Fredric
Läst 172 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-09-06 22:26



Bookmark and Share


  Marlboroman/Hg VIP
Bra rader! Låt mig respondera:

Det är lätt att välja döden
när man lever men är begravd
av alla sina öden
och ens själ är sönderskavd.

2014-09-08

  Wallpaper punch
den är bra
2014-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric