Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sanningen i förpackning

Det är mörkt ute,
det är mörkt i min själ.
mina lungor svarta av
era giftiga ord.
Man ska leva livet,
inte dö av det.
ni kväver mig.
begär för mycket.




Fri vers av Isabella
Läst 308 gånger
Publicerad 2006-04-01 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isabella
Isabella