Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

passerande dag kanske ?

spyr upp dagens besannade farhågor,
spydigheter och annat skit jag svalt.
perfektionism har aldrig träffat mig rätt.
dock störande brist på iq ägande människor.




Fri vers av Isabella
Läst 456 gånger
Publicerad 2007-05-16 17:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isabella
Isabella