Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Giftig lögn kommer ur politikers mun

Lögnare finns överallt
de värsta är politikerna
de är mycket bra på att lova
de älskar att ljuga inför folket!
det ena partiet attackerar det andra
alla partier attackerar varann
smutsig pajkastning pågår
särskilt nu inför valet..
men jag lutar mig tillbaks
i min sköna fåtölj och ler
åt hela spektaklet
tur att jag är kritisk och använder
mina egna hjärnceller
jag ser vart mitt land är på väg
mot avgrundens hål
de kan stå där och babbla
hur mycket de vill
beviset av mitt fina vackra
lilla land, är nog!




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-10 11:30



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Håller med Dig till fullo!
2014-09-11

  Larz Gustafsson VIP
Segern tillhör Herren och Hans smorda.
2014-09-10
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP