Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nåja, en liten fusklimerick


Kosmetika, en onödig produkt?



Ung man sitter vid baren med en drink
bekymrad av kompis vill ha en vink

Jag vill ju bli kär
men var finns de där

tjejerna, vilka är helt utan smink




Bunden vers (Limerick) av Jack E. Gladh VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-09 22:17



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Visst är kosmetika onödigt! Precis som champagne, soliga söderhavsstränder, gladjazz och annat som piffar upp tillvaron en smula.
Calle
2014-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST