Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att låta det bara vara...


Vågar inte sätta ord på denna underbara känsla


När natten spirar
tankar flödar
och dagen göms i drömmar

Då grönskar jaget
i nya former
ur gamla mönster

Då klarnar motsatserna
slipande varandra
i smärta och lindring

Det gör ont
men läker själen
till just det ljuset
vilket alltid vandrat
vid din sida




Fri vers av Jack E. Gladh VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-10 00:29



Bookmark and Share


  walborg
En ljus och livsbejakande inställning till livet
2014-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST