Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sommaren 2014


Det finns en sommar som lever kvar

Det finns en sommar som lever kvar

ända in i oktober

även om molnen är regn

och solen glömt att visa sig på länge

så finns den där

 

Imorgon när molnen hopar sig på våra himlar

ska solen värma inombords

och vi ska minnas återhämtningen som sommaren gav,

känna knutar lösas upp i värmen

och solen få lysa in

i varje litet skrymsle

 

© Birgitta Wäppling, 11 september 2014

 




Fri vers av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 387 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-09-11 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP