Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lys med din kärlek

Herre sänd ditt ljus
över hela mitt land
lys med din kärlek
sätt hjärtan i brand
låt människor känna
din närhet din frid
fyll dem med hopp
i en värld full av strid




mare






Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-09-13 00:04



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Amen!
Mycket fin vers.
Problemet är att många människor inte VILL ha med Jesus att göra.
Istället talar man om ett slags alternativ andlighet, som inte är något annat än djävulens surrogat.
2014-09-13

  Bibbi VIP
Amen!
2014-09-13

  jamal jamal
jätte fin
2014-09-13
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP