Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dödsängel

sitter bredvid din sida
och berättar att allt 
kommer bli bra

bara du släpper taget
och vågar falla fritt

jag skäms över orden
och mina råd över
något som jag inte
har en aning om.




Fri vers (Fri form) av Fredric
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-13 11:57



Bookmark and Share


  walborg
Kärlek är detta
2014-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric