Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ruta # åtta [som spegel]





Ruta, du ruta på golvet där!

visa var världsgränsen glider här:

utanför mig eller innanför dig -

måhända en flygande matta?




Ruta, min ruta i luften här:

låt mig ej falla mot marken där!

nedanför oss eller ovanför dem??

Nu tar jag vem än gott kan sluta...

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-13 15:41



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
...instämmer :) Tillräckligt mättad för att hålla hungern framme! Mina korta texter blir mycket bättre nu (men behöver tydligen få ur mig de långrutigare, lite för utmattande tankekolosserna också.)
2014-09-13

    prima donna
Fint rimmat Trollet. Ovanligt kort för att vara du :)
2014-09-13

  Nanna X
härligt rimmat, man vill ha mer!
2014-09-13
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP