Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På gårdsförsäljning vid Ekeby gård i Mangelstugan från 1700talet. www.storaekeby.se Egen bild


Rårakor på Stora Ekeby Säteri.


Så överrumplande

och fantastisk

en dag kan bli

när en vän

bjuder ut mig



Tack min vän

för att Du är

den Du är

unik och

intressant


full med nya

överraskningar

och uppslag

i matkonsten

som i konsten



Jag finner ständigt

nya sidor hos Dig

som jag ej sett förut

som roar mig mycket

och inspirerar mig...


Din livserfarenhet

är lång och fängslande

liksom Dina utlandsresor

att få ta del av nu senast

i Frankrike i sommar...


Jag är idel öra ska Du veta

kan ej få nog av allt som

Du har att dela med Dig

sitter gärna vid Dina fötter

och bara lyssnar...


Ditt hem är fullt av ro

av harmoni och vila

fullt av änglar som

svävar fritt genom

Din gästvänlighet


En miljö som får mig

att längta tillbaka till

Må framgång och välgång

följa i Dina spår både

i nuet och framåt...




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 480 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2014-09-13 19:55



Bookmark and Share


  mare VIP
Fin text!
2014-09-21

  ResenärGenomLivet VIP
Fina och tacksamma ord...förstår att du uppskattar din vän...
2014-09-18

  Connie
Så vackert skrivet till bästa vännen!
2014-09-16

    ej medlem längre
"Ditt hem är fullt av ro

av harmoni och vila

fullt av änglar som

svävar fritt genom

Din gästvänlighet"

Vacker hyllning till äkta vän - applåder!
2014-09-15

  Eva Helene VIP
Vilken varm och skön text!
2014-09-15

  bittemi VIP
Fin vänskap du beskriver här!
2014-09-14

  louisegirl
Så vackert skrivet till en fin vän..
2014-09-14

  aol
Fint skrivet till din vän,
2014-09-14

    ej medlem längre
Fina upplevelser i vardagen...
2014-09-14

    ej medlem längre
Det var en fin vän!
2014-09-14

  Palett
Så fint och vackert du skriver till din vän !
2014-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP