Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt din frid stilla strid

Herre jag ber om fred
kom till en sargad jord
sprid ditt ljus över folk
värm dem med kärleksord
säg att du älskar dem
att du är nära alltid förstår
du Herre känner en själ
älskar hela inre sår
låt människor fyllas av tro
hopp glädje och tröst
låt toner av lycka spira
i människors sorgsna bröst





mare
















Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-12-13 10:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint!
2014-12-20

  Ulf Folke Folkesson
Så är det!
2014-12-15

  ResenärGenomLivet VIP
Underbar bön som jag delar med dej...
2014-12-14

  Larz Gustafsson VIP
Jesaja 9:6 visar med all önskvärd tydlighet att treenighetsläran är en bluff och harmonierar utmärkt med Kol 2:9.
2014-12-13

  Bibbi VIP
Jesaja 9:1-7 kommer till mig.
2014-12-13

  Larz Gustafsson VIP
Människor behöver bli överbevisade om synd, rättfärdighet och dom så att de inser sitt behov av Herren.
Annars blir det så att Jesus är svaret, men vad är frågan?
Fin dikt med härlig eftersmak.
2014-12-13
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP