Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
härliga minnen


Betydelsen av "shelf"/The winner takes it all! (100-ordare)

 
Jag var 18 år och hade jobbat drygt ett halvår i livsmedelsaffären när Åke sade: "Du borde anmäla dig till tävlingen!"

"Vilken tävling?"

"Då vinner du bergis."

"Vilken tävling?"

"Tänk bara, en tiodagarsresa med precis allt inkluderat i vinsten!"

"Vilken tävling?" halvskrek jag. Äntligen svarade han.

"Men den har ju pågått länge nu, i etapper", invände jag.

"Man kan vara med i finalen ändå." Aha! En slutskrivning - det valet var enkelt.

Och på sensommaren siktade M/S Saga och jag östkusten efter lång, härlig samvaro. (Åke "föll" på hyllan... Som tack för tipset fick han en lyxig askkopp.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Good morning, London!"

 




Prosa (100-ordare) av Caprice! VIP
Läst 402 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-14 13:13



Bookmark and Share


  RitaBrunner
Ett härligt minne! =D
2014-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP