Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom stjärnors rad

Livet vandrar vidare
tiden tickar på
framför ligger målet
bortom hav så blå
bortom horisonten
bortom stjärnors rad
oändlighetens boning
himmelrikets stad




mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-09-15 11:32



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Amen!
Underbar vers.
2014-09-15

  Bibbi VIP
Dit längtar jag.
2014-09-15

  louisegirl
Vackert!
2014-09-15
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP