Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Poesi


Den allvarsamma leken


pyrande ord
drypande glöd

förföriska tankar
blottande

drömbilder nakna

färger
hela tiden i nya toner

ord, likt tornseglaren
i luftlig flykt

tiden, ja tiden
flammar helt oväsentlig







Fri vers (Fri form) av Jack E. Gladh VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-16 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST