Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i Min-ki Yungs drömbok : den utbytta episoden

 

 


septi 17 Ma
Gomorron, Min-ki Yung!

Det här är filmen om ditt medvetande. Nypon-juicen gör gott. Du tycker dig vara mitt i ett sydkoreanskt mysterium. Vem har sänt brevet som ligger instoppat mellan två oskrivna sidor?? Du hör hur världen faller utanför rutan. Alla kallar din synpunkt förhatisk, när ni befinner er i media. Likafullt älskar var och en ditt uppslag, då ni sitter mellan fyra ögon. Hur ugglorna står uppstaplade vet du mer än väl - bara icke vilka som bytt plats sedan igår...




septi 17 Na
Gonatt, Min-ki Yung!

Du har en flygande björn. Ingen får ta en tur med ditt sällsamma djur. Ändå vill du att jag kastar mig ut från våningssängen. Den skakar lite lätt, som en månlandare. Om vi någonsin kommer till bortre sidan simbassängen ska vi inhandla världens största bärpaj. Du tar upp nationalpoeten. Damen ställer närgångna frågor om hans trygghetsfaktor. Du märker hur hon får kluriga och precis lagom passionerade svar av mig. Drar dig stolt undan...




septi 17 La
Hallå, Min-ki Yung!

Lite kärlek känns sällan fel. Väckte du mig just då damen började hångla med mig?!? Du glömde nog att hon inte kan vara vaken i det tillståndet. Var hittar vi lika klara och framlockande solstrålar?? Filmen hälls ut i de övriga gamla mästerverken och förtjocknar skönt däri. Hursomhelst återfinns du bakom ett berg som bägge kunde utantill förr i tiden. Här står vi fortfarande beredda. Dina öronsnibbar fryser medan tolvfingertarmen hellre vill arbeta med chia-frön. Du matar ut minnet och virvlar vidare in i höstvärmen.

 

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-17 18:34



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Spännande, donna, det var den sista jag skrev... Ändrade från njurar och ringfingrar först, och tog in chia som jag fått som nuvarande kur, personligt rekommenderad att blanda i nyttigaste nypondrycken. Även Minkki tyckte om den mening som jag skapade sist (då, innan jag ändrade igen) som av bara farten. Kanske tecken på att jag lämnade texten lite för tidigt, medan kreativiteten stod som högst...
2014-09-19

    prima donna
Dina öronsnibbar fryser medan tolvfingertarmen hellre vill arbeta med chiafrön. Gillar den meningen!
2014-09-18

  Minkki VIP
En spänningsbyggare :) Redan vid att inte veta vilka rutor som bytts plats sedan igår är jag sprickfärdig av Hur-gick-det-sen? Applåd för sista meningen, inklusive allitterationer. Applåd för versen! (obligatoriskt utrop över julkapeten:)
2014-09-18

  Nanna X
alltså du är ju mer absurdistisk än jag ; ) det var en komplimang!
2014-09-17
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP