Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek



Orden försvann
en annan tidsrymd klev på

Mina Minnen uppspikade på en vägg
tomheten blev kvar på andra sidan

Långt borta är vår dans
men nära i hjärtats vrå

Kanske har du rätt
om den kärlek jag
inte är värd
Kanske sitter smärtan
knivskarpt nära och ändå
så djupt

Skammen av att bara vara
ångest i varje andetag
förlamad av kraften i att mötas
utan möte

Då går jag bort och åt ett annat håll

olyckan blir lycka när älven ligger stilla
och
kärleken kommer flytande
tillbaka.




Fri vers (Fri form) av Peter Boström
Läst 152 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-18 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Boström