Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med nyttjande av musiktermer så skulle man kunna kalla det här för en variation. Om avpersonifierad kärlek.


Pantheos

Även om jag aldrig kommer att röra dig.

Även om jag aldrig kommer att känna dig.

och även om jag aldrig kommer att tänka dig,

så älskar jag dig.


Och det, som jag älskar,

älskar också mig.




Fri vers av Tom Berggren
Läst 701 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-04-03 21:55



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
kärlek när den är som bäst!
2007-07-14

  Annika Gustafsson
Åh ja visst ska det vara så...älska mer älska mer och älska dig
2007-07-07

  lodjuret/seglare VIP
hårfina nyanser kan få den bäste på fall,
här har dikten fallit för den som beskriver kärleken...
2007-07-03

  Ms Field
Det sista stycket gillas mycket. Så vill jag att det ska vara. Men det är ju inte alltid så tyvärr:-(
2006-06-29

  Jojo
Har väntat länge att få läsa en dikt av dig här. Men när den väl kom var det med glädje jag läste dina välformulerade ord. Mycket vackert!!
2006-04-13

  Wretling Erik
Vackert över hur kärlek kan vara :)
2006-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Tom Berggren
Tom Berggren