Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spetsade funderingar

gyllene vatten och jag
speglas i ytan så vag
avdunstas tunna, flyktiga, ljumma
bränner i lungorna, gula eldtungorna
vandrar i blodet helt ut
och in i min hjärna tillslut
tankarna utspädda
öppnade, utredda
dissekerade
kategoriserade
färgkoordinerade
klassificerade
paketerade och skickas tillbaka
vägen till hjärtat är vägen ut




Bunden vers av lizhy
Läst 188 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-09-20 23:00



Bookmark and Share


    Lars J
Fantastiskt bra enligt mig! lysande med rim på rim i samma rad, jag känner igen mitt egna skrivande lite, väl utförd dikt!

2014-12-29
  > Nästa text
< Föregående

lizhy
lizhy