Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
må du vila i frid...


far väl

far, min kära far

av de finaste av tankar

väver jag minnen
att bära inuti
mitt sköra bröst

far, min kära far

jag minns de dagarna
vid gardasjöns strand
dina försök att sjunga
likt Pat Boone

far, min kära far

jag minns de stunderna
då du stöttade mig och
verkligen trodde på mig
när jag själv tvivlade

far, jag älskar dig


du är saknad 
men aldrig glömd






Fri vers (Fri form) av Fredric
Läst 176 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-09-20 23:47



Bookmark and Share


  walborg
Otroligt fin text till minne och i tacksamhet
2014-10-30

  sommarmoln
Underbar!
2014-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric