Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag var blind och naiv ett tag trodde att vi kunde bli vänner igen..


ja avskyr inte dig ja hatar inte dig heller

Du lär väl avsky mig

du lär väl hata mig

men det spelar ingen roll

För jag avskyr inte dig

Jag hatar inte dig heller

så många gånger jag har gråtit för din skull

så många gånger min själ har blivit trasig pga dig

så många gånger jag har levt på hoppet

som du tog i från mig

men en sak ska du veta

Jag avskyr inte dig

hatar dig absolut

inte.




Fri vers av Nettisch
Läst 262 gånger
Publicerad 2006-04-02 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nettisch
Nettisch