Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DominoBricka 3 : DrömTransportör




Längs hela staden hade man låtit ställa upp

dominobrickor som skulle ta timmar före

föreställningen blivit färdigknuffad, då

det åter skulle gå att promenera mellan

gatstenar och åskådarna som nu satt så enfaldigt högt

över dominot som någonsin var möjligt, medan

jag måste få ivägsänt

din roman eller vad det

nu egentligen var för material som

vi höll helt fjärran i händerna, men

enda fungerande tillvägagångssättet skulle bli

att skicka brevet via brickorna som liksom

drog med sig rad efter rad, dock i sin

egen ringlande takt

som nog tog på tok

för länge, så försökte pröva direkt med publiken

häruppe, närmare bestämt en bunt neonfärgade

små drottningar vars hår

virvlade mitt i solskenet från

den ena till den andra i påminnande domino-

effekt fick de bokstäverna att transporteras i

samma veva som de puffade på

varandra - kanhända skulle varenda

pjäs och tillika medborgare

snart ha fallit ihop

ifall jag ej vaknat upp...

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-09-23 01:39



Bookmark and Share


    prima donna
Spännande drömmar du har :) det konstiga är ju att de verkar så självklara när man drömmer dem, för att oftast inte gå att återge till fullo irl. Men tror det är så att drömmar försöker säga oss något även om de kan vara svårtolkade. Tack för att du delar med dig
2014-09-23

  TrollTörnTrappan VIP

Det mest fantastiska var att det faktiskt var sådär det gick till i drömmen! Det enda jag är osäker på var om det var en roman eller ett brev eller någonting annat som skulle sändas - till vem och var - bara vet att dominobrickorna utgjorde det stora hindret såväl som den stora lösningen...

Och i drömmen inatt åkte bussen i en brantare, längre UPPförsbacke än jag någonsin åkt ens i en dröm. Här talar vi om minst nittio graders lutning, riktigt kusligt! ...i nästa scen stapplade vi omkring i mystiska rum, liksom med blackout, och undrade vi om vi verkligen kommit ända UPP?!?

2014-09-23

  Nanna X
haha, också ett sätt att distribuera romaner ; ) !
2014-09-23
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP