Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett trix i tiden


En praktikant red en häst vid Gränna
Hon färgat kusens man rött med Henna

Var väl lite styggt
men det var ju snyggt

Massa grabbs nu efter henne ränna




Bunden vers (Limerick) av Jack E. Gladh VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-23 09:51



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Från så säker byrå som din källa
får också nyheter höras drälla
om folk och fä i fina kvällen
kanske tills en blir på smällen
även då det talas väl om en fjälla
2014-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST