Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min limerick Piratkopia var med i Göteborgs-Posten häromåret.


Piratkopia

På en kryssning till Saint Lucia
passagerare började skria
och en del föll i gråt
för en sjörövarbåt
som blott var en piratkopia.




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 429 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-09-24 22:55



Bookmark and Share


  erkki
Hej! Kommentaren blev en association! Ha det gott!

Hon är utav honkön vår Farliga Fia
Jag såg det en kväll när en unge hon dia.
Nu får hon ta maten
och sluta med praten
Min fru blir hon också Piraten Sofia

Vad äckligt det är, sa kaptenen piraten
Vem tusan på skutan som håller i maten?
Jo tätt under lock
vi kokte vår kock
för att vara kvinna, en lat'en
2014-10-01

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
:D
2014-09-25

  walborg
Den var riktigt fin!!! Nu på lördag skall jag segla och jag skall försöka se om vi ser någon piratkopia och inte bli rädd.
2014-09-25

  aol
Hahaha tack För den vännen behövde få mej ett skratt. Tack,
2014-09-24
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick