Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rastlösheten

Jag måste äga varje sekund

saknar allt jag redan har

för på ett ögonblick kan världen rasa

Jag är en hjälte

jag är ett djur

fan ta förgängligheten

var vi än går

vad vi än gör

så går något sönder under våra fötter

 




Fri vers av Attila
Läst 396 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-04-28 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Attila
Attila