Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarparafras

solmjuka vindar
vänder och kommer tillbaka
molnmonstren på himlen
når inte hit ner

jag sitter i skuggan
väntar på dig
i en vacker värld
vi två av samma sort
längtar efter lugnet efter stormen

gräset är kanske grönare någon annanstans
men det bryr vi oss inte om

vid floden, den stora, mörka och svala
drömmer vi nya drömmar
i dess förrädiska strömmar märks en kraft
större än vad vi människor någonsin kan greppa








Fri vers (Fri form) av Henrik Sjöberg
Läst 353 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-25 22:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg