Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När hjärtan spökar

Jag vägrade fälla tårar för dig, jag bet mig inte i kinden
du visste precis, och jag tänkte inte smeka ditt ego
du hade inte klippt dig sedan sist, antagligen med mening
du visste alltid precis

jag talade lugnt om för dig vart helvetet låg
berättade att jag hade ansökt om besöksförbud
du log när min röst fastnade i halsen
vet du om att det ekar här inne?
att det ekar bara för dig?

vet du om att din lukt har fastnat i mitt hår
att den fortfarande väcker mig om nätterna
trots att jag har klippt mig sedan dess?

Och efter tusen år så svarade du
"Men lilla gumman, du pratar ju fortfarande med dig själv"

Och hade du stått här på riktigt,
så hade jag slagit dig i ansiktet




Fri vers (Fri form) av sextonförevigt
Läst 208 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-09-25 22:28



Bookmark and Share


  Grusknaster
Shiiiiiiit så jävla bra.. O.O Wow!!
2015-02-12

  Drömfångare
Åh gud, det är så bra att jag vill slå någon i ansiktet!
2014-10-02

  Lena Själsöga Keijser

är det
2014-09-26

  S.A.I. Steve Lando VIP
slå på!
2014-09-25
  > Nästa text
< Föregående

sextonförevigt
sextonförevigt