Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Valde den gula burken


Huset har stått tomt länge nu. Den förra ägaren hade valt att stänga omvärlden ute med sprit och grubblerier. När spriten gjorde honom oförmögen att vara logisk och rationell, målade han väggarna med sina inre demoner. Väggarna var färgade i expressionistisk anda, rött, gult, grönt, blått och svart. Målningarna var hans andra rus, när flaskorna var tomma. En dag snubblade han på en tomflaska och for med huvudet före i en gul tioliters färghink. Locket låg bredvid, han tappade medvetandet och kvävdes, därinne i färgburken. Den nya ägaren valde att lägga locket på, och glömde hela historien.




Prosa (100-ordare) av L.byström
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-27 22:22



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillar denna!
2014-09-28
  > Nästa text
< Föregående

L.byström
L.byström